LANDELIJKE ACTIES

Hieronder treft u een overzicht aan van de (op korte termijn) geldende landelijke promoties. Voor meer informatie, kunt u terecht bij uw Canon Premium Reseller.

Grootformaat Inruilweken

In de actieperiode van 1 september tot en met 31 december 2018 ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF grootformaat printer, waarop een oude grootformaat printer wordt ingeruild, maximaal 500,00 EUR retour op uw bankrekening.

meer informatie
Magazijnopruiming

Canon Nederland heeft nog één grootformaat printer op voorraad staan tegen een absolute bodemprijs. Maak nu gebruik van deze mogelijkheid, want OP = OP ..!!

meer informatie

WAAROM PLOTTER.NL?

Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. 

Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07