Canon biedt een groot assortiment plotters en multifunctionals voor de technische tekenkamer. Deze grootformaat printers zijn speciaal ontwikkeld voor de CAD- en GIS-markt en verkrijgbaar in 17” (A2), 24” (A1), 36” (A0) en 44” (BO). Elke printer is eenvoudig te bedienen, beschikt over talloze functies, is bijzonder productief en bovendien ontworpen om uw kosten te reduceren. Alle plotters komen met volledige ondersteuning voor diverse CAD-applicaties en zijn HP-GL/2- en HP-RTL-compatibel. De gratis meegeleverde AutoCAD-printerdriver is in samenwerking met Autodesk ontwikkeld.

Canon heeft van BLI Buyers Laboratory drie prestigieuze ‘Pick’-awards ontvangen voor de grootformaat Canon imagePROGRAF iPF680/685, iPF780/785 en de iPF785 MFP printers. De BLI Pick-awards zijn het resultaat van een intensieve, twee maanden durende testperiode waarin elk aspect van het apparaat wordt onderzocht om potentiële kopers te voorzien van betrouwbare informatie. 

 

Kenmerken
 • Printers & Multifunctionals
 • Superieure printkwaliteit
 • Gratis AutoCAD printerdriver
 • H-GL/2 & HP-RTL-compatibel
 • Gratis accounting
 • Economy modus
 • Cloudintegratie
Download brochure
Bekijk alle plotters

Plotters voor de technische tekenkamer

  Acties
  Landelijke acties

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Resellers
  Reseller in de buurt

  undefinedHet aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Vragen?
  030 - 800 77 07