Canon imagePROGRAF iPF610

Omschrijving
Specificaties

De Canon imagePROGRAF iPF610 is een 24 inch (DIN A1) grootformaat kleurenprinter met een uitstekende printkwaliteit, hoge printsnelheid en een eenvoudige bediening. Deze 5-kleuren printer beschikt over een 2.400 x 1.200 dpi printresolutie, cloudintegratie en een gratis MS Office plugin. De iPF610 wordt standaard uitgeleverd met een rolunit, papiercassette en 540 ml inkt. Deze grootformaat oplossing is HP-Gl/2 en HP/RTL compatibel.

Uitstekende grootformaatprints voor al uw ontwerpen

De imagePROGRAF iPF610 is een 24-inch grootformaatprinter die uitstekende resultaten biedt; van opvallende afbeeldingen tot het weergeven van gedetailleerde bouwkundige tekeningen met CAD-toepassingen.

Ideaal voor CAD-applicaties
De iPF610 is ontwikkeld om de nauwkeurige lijnweergave en productiviteit te leveren die nodig is bij het gebruik van specialistische CAD-toepassingen. De iPF610 biedt volledige ondersteuning voor specialistische CAD-bestandsindelingen en HP-GL/2- en HP RTL-bestandsindelingen. De printer wordt geleverd met een HDI-stuurprogramma voor Windows. Het geheugen van 256 MB zorgt ervoor dat zelfs de meest complexe bestanden eenvoudig kunnen worden verwerkt.

Optimale beeldkwaliteit en productiviteit
De iPF610 is uitgerust met het 5-kleuren inktsysteem van Canon met kleurstof en pigment. De 1-inch brede printkop van Canon zorgt voor een afdrukresolutie van 1200 dpi bij een druppelgrootte van 4 pl en in totaal maar liefst 15.360 spuitopeningen. Het reagerende inktsysteem met 5 kleuren verbetert de kwaliteit van de afdrukken, omdat het systeem zorgt voor minder uitloop van inkt en voor een goede kleurconsistentie. Hierdoor krijgen alle afdrukken een betere precisie en scherpte, ongeacht de details. Door de hoge afdruksnelheden (33 seconden voor afdrukken van A1-formaat in de snelle modus) is de iPF610 ideaal voor het snel maken van gedetailleerde bouwkundige tekeningen.

Veelzijdig en gebruiksvriendelijk
Een LCD-configuratiescherm met grafische beelden en krachtige, maar eenvoudige software zorgen ervoor dat u het apparaat snel en eenvoudig kunt bedienen, zelfs wanneer u nog nooit met een grootformaatprinter heeft gewerkt. Hoewel de iPF610 een compact ontwerp heeft, is het apparaat voorzien van vier invoertrajecten voor afdrukmateriaal: een rolinvoer, een cassette en twee handmatige invoeren. Daarnaast zorgt automatische overschakeling op papierrollen voor extra bedieningsgemak. Bovendien is het dankzij het cassette-invoersysteem mogelijk nieuw afdrukmateriaal te plaatsen voordat het laatst geplaatste vel uit de printer komt.

Download de brochure voor meer informatie.

Hardware
Toepassing
Technisch
Printformaat
24 inch (A1)
HP-GL/2, HP-RTL
Ja
Inkttype
Dye / Pigment (MBK)
Watervast
Beperkt
UV-bestendig
Beperkt
Aantal kleuren
5 kleuren
Inktkleuren
Mat Zwart (MBK), Zwart (BK), Cyaan (C), Magenta (M), Geel (Y)
Printresolutie
2.400 x 1.200 dpi
Capaciteit inkttanks
130 ml
Startersset inkttanks
540 ml
Subinkttank
Nee
Kleurkalibratie
Nee
Invoer rollen
1 rol
Invoer handmatig
Ja
Invoer cassette
Ja
Geheugen
256 MB
Ingebouwde HDD
Nee
Take-up unit
Nee
Hoogvolume stapelaar
Nee
Economy mode
Ja
Onderstel
Optie
USB-aansluiting
Ja
Netwerkaansluiting
Ja
WiFi-aansluiting
Nee
Gewicht
50 kg
MFP-module (optie)
Nee
MFP-module (standaard)
Nee
Software
Printerdriver
Microsoft, Apple
Status Monitor
Microsoft, Apple
Accounting Manager
Nee
Media Configuration Tool
Microsoft, Apple
Device Management Console
Nee
Print Plugin voor MS Office
Microsoft
Print Studio Pro
Nee
Printerdriver voor AutoCAD
Microsoft
Custom Installer Creation Tool
Microsoft
Direct Print & Share
Microsoft
Quick Utility Tool Box
Nee
PosterArtist Lite
Microsoft
PosterArtist
Microsoft
Mobiel printen
Nee
Waarom de iPF610
  • CAD / GIS
  • 24 inch (DIN A1)
  • 5-kleuren inktsysteem
  • Papiercassette
  • Cloudintegratie
adviesprijs, excl. BTW
exclusief onderstel
€ 1.450,00
Interesse?
Vraag direct een offerte aan of laat u terugbellen door een Canon Premium Reseller.
Offerte aanvragen Bel mij
Vergelijkbare plotters

WAAROM PLOTTER.NL?

Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen.

Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07