Canon imagePROGRAF iPF670

Omschrijving
Specificaties

De Canon imagePROGRAF iPF670 is een 24 inch (DIN A1) grootformaat kleurenprinter met een uitstekende printkwaliteit, hoge printsnelheid en een eenvoudige bediening. Deze 5-kleurenprinter beschikt over ‘hot-swap’ inkttanks, 2.400 x 1.200 dpi printresolutie, cloud-integratie en een gratis MS Office plugin. De iPF670 wordt standaard geleverd met 490 ml inkt. Deze grootformaat oplossing is HP-Gl/2- en HP/RTL-compatibel.

Hoge productiviteit

Gebruikers kunnen hun productiviteit vergroten met de Canon iPF670: een compacte 5-kleurenprinter met een hogere printsnelheid waarmee A1-uitvoer in conceptmodus in 28 seconden mogelijk is. Deze printer biedt gebruikers bovendien hogere efficiëntie, met de nieuwe Direct Print & Share-sneltoetsfunctie voor printen. Met dit hulpprogramma kunnen gebruikers zelf snelkoppelingen maken naar de meest gebruikte printinstellingen en vervolgens printen door bestanden naar de snelkoppelingen te slepen.

Kwaliteit en nauwkeurigheid
Canon's 5-kleuren inktsysteem met dye en pigmentinkten produceert scherpe, dunne lijnen. Precisie is gegarandeerd door een nauwkeurigheid van +/- 0,1 procent en een minimum lijnbreedte van 0,02 mm. De printer biedt meer levendige kleuren in CAD- en GIS-tekeningen en rode tekst of foto's van hogere kwaliteit voor posters en POS, dankzij de opnieuw ontwikkelde magenta-inkt van de iPF670, die nu een zeer breed spectrum beslaat dan ooit tevoren.

Cloud
Gebruikers kunnen de productiviteit verbeteren en printworkflows stroomlijnen met imagePROGRAF Direct Print & Share, waarmee zij zonder aanvullende app een groot aantal bestandsformaten kunnen printen. Naast PosterArtist-integratie maakt de oplossing het mogelijk bestanden te uploaden en downloaden om ze direct te delen en biedt het eenvoudig toegang zelfs vanaf mobiele apparaten. Printen vanaf een iPad wordt ook ondersteund.

Voordelig en efficiënt
Het beheer van printkosten is nog gemakkelijker met de geïntegreerde Status Monitor. De rekenfunctie van de Status Monitor verzamelt takenlogs en berekent automatisch de kosten per opdracht of periode. Er kan een Economy-modus worden geselecteerd waarin minder inkt wordt gebruikt - ideaal voor het printen van conceptdocumenten.

Compact ontwerp
Deze printer maakt beter gebruik van de ruimte dankzij de gestroomlijnde 24 inch behuizing van de Canon iPF670, waardoor dit een zeer geschikt instapmodel is voor bedrijven met minder ruimte of die een voorkeur hebben voor een compacte printer hebben die minder ruimte inneemt.

Veeleisende werkprocessen
De iPF670 is compatibel met HP-GL/2 en HP-RTL en kan ook palet- en peninstellingen aanpassen voor CAD-werkprocessen. De meegeleverde software omvat een geoptimaliseerd stuurprogramma voor AutoCAD en een plug-in voor Microsoft Office waarmee het mogelijk is rechtstreeks vanuit Word, Excel of PowerPoint te printen.

Download de brochure voor meer informatie.

Hardware
Toepassing
Technisch
Printformaat
24 inch (A1)
HP-GL/2, HP-RTL
Ja
Inkttype
Dye / Pigment (MBK)
Watervast
Beperkt
UV-bestendig
Beperkt
Aantal kleuren
5 kleuren
Inktkleuren
Mat Zwart (MBK), Zwart (BK), Cyaan (C), Magenta (M), Geel (Y)
Printresolutie
2.400 x 1.200 dpi
Capaciteit inkttanks
130 ml
Startersset inkttanks
490 ml
Subinkttank
Ja
Kleurkalibratie
Nee
Invoer rollen
1 rol
Invoer handmatig
Ja
Invoer cassette
Nee
Geheugen
256 MB
Ingebouwde HDD
Nee
Take-up unit
Nee
Hoogvolume stapelaar
Nee
Economy mode
Ja
Onderstel
Optie
USB-aansluiting
Ja
Netwerkaansluiting
Ja
WiFi-aansluiting
Nee
Gewicht
45 kg
MFP-module (optie)
L24
MFP-module (standaard)
Nee
Software
Printerdriver
Microsoft, Apple
Status Monitor
Microsoft, Apple
Accounting Manager
Microsoft
Media Configuration Tool
Microsoft, Apple
Device Management Console
Nee
Print Plugin voor MS Office
Microsoft
Print Studio Pro
Nee
Printerdriver voor AutoCAD
Microsoft
Custom Installer Creation Tool
Microsoft
Direct Print & Share
Microsoft
Quick Utility Tool Box
Nee
PosterArtist Lite
Microsoft
PosterArtist
Microsoft
Mobiel printen
Nee
Waarom de iPF670
  • CAD / GIS
  • 24 inch (DIN A1)
  • 5-kleuren inktsysteem
  • Cloudintegratie
adviesprijs, excl. BTW € 770,00
Interesse?
Vraag direct een offerte aan of laat u terugbellen door een Canon Premium Reseller.
Offerte aanvragen Bel mij
Vergelijkbare plotters

WAAROM PLOTTER.NL?

Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen.

Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07