Canon imagePROGRAF iPF770

Omschrijving
Specificaties

De Canon imagePROGRAF iPF770 is een 36 inch (DIN A0) grootformaat kleurenprinter met een uitstekende printkwaliteit, hoge printsnelheid en een eenvoudige bediening. Deze 5-kleurenprinter beschikt over ‘hot-swap’ inkttanks, 2.400 x 1.200 dpi printresolutie, cloud-integratie en een gratis MS Office plugin. De iPF770 wordt standaard geleverd met 540 ml inkt. Deze grootformaat oplossing is HP-Gl/2 en HP/RTL compatibel.

Hoge productiviteit

Til uw productiviteit naar een hoger niveau met de Canon iPF770: Canon's nieuwe 5-kleurenprinter met een hogere printsnelheid, waarmee A0-uitvoer in conceptmodus in 48 seconden mogelijk is. De printer biedt gebruikers bovendien hogere efficiëntie met de nieuwe Direct Print & Share-sneltoetsfunctie voor printen. Met dit hulpprogramma kunnen gebruikers zelf snelkoppelingen maken naar de meest gebruikte printinstellingen en vervolgens printen door bestanden naar de snelkoppelingen te slepen. 

Kwaliteit en nauwkeurigheid
Canon's 5-kleureninktsysteem met dye en pigmentinkten produceert scherpe, dunne lijnen. Precisie is gegarandeerd door een nauwkeurigheid van +/- 0,1 procent en een minimum lijnbreedte van 0,02 mm. De printer biedt meer levendige kleuren in CAD- en GIS-tekeningen en rode tekst of foto's van hogere kwaliteit voor posters en POS, dankzij de nieuw ontwikkelde magenta-inkt van de iPF770, die een zeer breed spectrum beslaat.

Cloud
Gebruikers kunnen productiviteit verbeteren en printworkflows stroomlijnen met imagePROGRAF Direct Print & Share. Hiermee kunnen zij zonder aanvullende app een groot aantal bestandsformaten printen. Naast PosterArtist-integratie maakt de oplossing het mogelijk bestanden te uploaden en downloaden om ze direct te delen. Ook biedt de printer eenvoudig toegang, zelfs vanaf mobiele apparaten. Printen vanaf een iPad wordt ook ondersteund. 

Voordelig en efficiënt
Het beheer van printkosten is nog gemakkelijker met de geïntegreerde Status Monitor. De rekenfunctie van de Status Monitor verzamelt printlogs en berekent automatisch de kosten per opdracht of periode. Er kan een Economy-modus worden geselecteerd waarin minder inkt wordt gebruikt, een uitkomst voor het printen van conceptdocumenten.

Compact ontwerp
De printer maakt beter gebruik van de ruimte dankzij de gestroomlijnde 36 inch behuizing van de Canon iPF770. Deze machine onderscheidt zich door de uitgebreide functies en neemt toch weinig ruimte in beslag. Dankzij de ruimtebesparende afmetingen is deze printer zeer geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan hoge productiviteit.

Veeleisende werkprocessen
De iPF770 is compatibel met HP-GL/2 en HP-RTL en kan ook palet- en peninstellingen aanpassen voor CAD-werkprocessen. De meegeleverde software omvat een geoptimaliseerd stuurprogramma voor AutoCAD en een plug-in voor Microsoft Office waarmee rechtstreeks vanuit Word, Excel of PowerPoint kan worden geprint.

Download de brochure voor meer informatie.

Hardware
Toepassing
Technisch
Printformaat
36 inch (A0)
HP-GL/2, HP-RTL
Ja
Inkttype
Dye / Pigment (MBK)
Watervast
Beperkt
UV-bestendig
Beperkt
Aantal kleuren
5 kleuren
Inktkleuren
Mat Zwart (MBK), Zwart (BK), Cyaan (C), Magenta (M), Geel (Y)
Printresolutie
2.400 x 1.200 dpi
Capaciteit inkttanks
130 ml
Startersset inkttanks
540 ml
Subinkttank
Ja
Kleurkalibratie
Nee
Invoer rollen
1 rol
Invoer handmatig
Ja
Invoer cassette
Nee
Geheugen
256 MB
Ingebouwde HDD
Nee
Take-up unit
Nee
Hoogvolume stapelaar
Nee
Economy mode
Ja
Onderstel
Inbegrepen
USB-aansluiting
Ja
Netwerkaansluiting
Ja
WiFi-aansluiting
Nee
Gewicht
65 kg
MFP-module (optie)
L36, M40 AIO
MFP-module (standaard)
Nee
Software
Printerdriver
Microsoft, Apple
Status Monitor
Microsoft, Apple
Accounting Manager
Microsoft
Media Configuration Tool
Microsoft, Apple
Device Management Console
Nee
Print Plugin voor MS Office
Microsoft
Print Studio Pro
Nee
Printerdriver voor AutoCAD
Microsoft
Custom Installer Creation Tool
Microsoft
Direct Print & Share
Microsoft
Quick Utility Tool Box
Nee
PosterArtist Lite
Microsoft
PosterArtist
Microsoft
Mobiel printen
Nee
Waarom de iPF770
  • CAD / GIS
  • 36 inch (DIN A0)
  • 5-kleuren inktsysteem
  • Cloudintegratie
adviesprijs, excl. BTW € 1.350,00
Interesse?
Vraag direct een offerte aan of laat u terugbellen door een Canon Premium Reseller.
Offerte aanvragen Bel mij
Vergelijkbare plotters

WAAROM PLOTTER.NL?

Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen.

Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07