Canon imagePROGRAF iPF780

Omschrijving
Specificaties

De Canon imagePROGRAF iPF780 is een 36 inch (DIN A0) grootformaat kleurenprinter met een uitstekende printkwaliteit, hoge printsnelheid en een eenvoudige bediening. Deze 5-kleuren printer beschikt over extra grote ‘hot-swap’ inkttanks (130/300 ml), 2.400 x 1.200 dpi printresolutie, cloudintegratie en een gratis MS Office plugin. De iPF780 wordt standaard uitgeleverd met 490 ml inkt. Deze grootformaat oplossing is HP-Gl/2 en HP/RTL compatibel.

Hoge productiviteit

De hoge printsnelheid van de Canon iPF780, Canon's nieuwe 5-kleurenprinter, maakt A0-uitvoer in conceptmodus in 41 seconden mogelijk. Met de nieuwe Direct Print & Share sneltoetsfunctie voor printen kunnen gebruikers zelf snelkoppelingen maken naar de meest gebruikte printinstellingen en vervolgens direct printen door bestanden naar de snelkoppelingen te slepen.

Meer inkt, minder downtime
De iPF780 ondersteunt continu printen van hoge volumes, met de grote ‘hot swap’ inkttanks van 130 ml/300 ml die, afhankelijk van de gebruiksfrequentie, onderling kunnen worden verwisseld zonder het printen te onderbreken. Dankzij de lagere kostprijs per hoeveelheid inkt kan de TCO (totale eigendomskosten) bovendien worden verlaagd.

Voordelig en efficiënt
Beheer printkosten nog gemakkelijker met de geïntegreerde Status Monitor. De rekenfunctie van de Status Monitor verzamelt printlogs en berekent automatisch de kosten per opdracht of periode. In de Economy-modus verbruikt de printer minder inkt, ideaal voor het printen van conceptdocumenten.

Veeleisende werkprocessen
De iPF780 is compatibel met HP-GL/2 en HP-RTL en kan ook palet- en peninstellingen aanpassen voor CAD-werkprocessen. De meegeleverde software omvat een geoptimaliseerd stuurprogramma voor AutoCAD en een plug-in voor Microsoft Office waarmee u rechtstreeks vanuit Word, Excel of PowerPoint kunt printen.

Kwaliteit en nauwkeurigheid
Canon's 5-kleuren inktsysteem met dye en pigmentinkten produceert scherpe, dunne lijnen. Precisie is gegarandeerd door een nauwkeurigheid van +/- 0,1% en een minimumlijnbreedte van 0,02 mm. De vernieuwde magenta-inkt van de iPF780, die nu een breder spectrum beslaat dan ooit, zorgt voor levendigere kleuren in CAD- en GIS-tekeningen en rode tekst of foto's van hogere kwaliteit voor posters en POS.

De cloud
ImagePROGRAF Direct Print & Share verbetert de productiviteit en stroomlijnt printworkflows omdat het mogelijk is om zonder aanvullende app een groot aantal bestandsformaten te printen. Naast PosterArtist-integratie maakt de oplossing het mogelijk bestanden te uploaden en downloaden om ze direct te delen. Ook printen vanaf een iPad wordt ondersteund.

Gestroomlijnd ontwerp
De Canon iPF780 biedt een uitgebreid aanbod aan functies en hoge productiviteit, maar neemt dankzij de gestroomlijnde 36-inch behuizing toch maar weinig ruimte in beslag.

Download de brochure voor meer informatie.

Hardware
Toepassing
Technisch
Printformaat
36 inch (A0)
HP-GL/2, HP-RTL
Ja
Inkttype
Dye / Pigment (MBK)
Watervast
Beperkt
UV-bestendig
Beperkt
Aantal kleuren
5 kleuren
Inktkleuren
Mat Zwart (MBK), Zwart (BK), Cyaan (C), Magenta (M), Geel (Y)
Printresolutie
2.400 x 1.200 dpi
Capaciteit inkttanks
130 ml, 300 ml
Startersset inkttanks
490 ml
Subinkttank
Ja
Kleurkalibratie
Nee
Invoer rollen
1 rol
Invoer handmatig
Ja
Invoer cassette
Nee
Geheugen
256 MB
Ingebouwde HDD
Nee
Take-up unit
Nee
Hoogvolume stapelaar
Nee
Economy mode
Ja
Onderstel
Inbegrepen
USB-aansluiting
Ja
Netwerkaansluiting
Ja
WiFi-aansluiting
Nee
Gewicht
70 kg
MFP-module (optie)
M40 AIO
MFP-module (standaard)
Nee
Software
Printerdriver
Microsoft, Apple
Status Monitor
Microsoft, Apple
Accounting Manager
Microsoft
Media Configuration Tool
Microsoft, Apple
Device Management Console
Nee
Print Plugin voor MS Office
Microsoft
Print Studio Pro
Nee
Printerdriver voor AutoCAD
Microsoft
Custom Installer Creation Tool
Microsoft
Direct Print & Share
Microsoft
Quick Utility Tool Box
Nee
PosterArtist Lite
Microsoft
PosterArtist
Microsoft
Mobiel printen
Nee
Waarom de iPF780
  • CAD / GIS
  • 36 inch (DIN A0)
  • 5-kleuren inktsysteem
  • Cloudintegratie
adviesprijs, excl. BTW € 1.895,00
Interesse?
Vraag direct een offerte aan of laat u terugbellen door een Canon Premium Reseller.
Offerte aanvragen Bel mij
Vergelijkbare plotters

WAAROM PLOTTER.NL?

Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen.

Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07