CAD ACCENT B.V.

CAD Accent is al meer dan 15 jaar dé totaalleverancier voor uw CAD-omgeving. Door onze jarenlange ervaring in de CAD/GIS-branche kunnen wij u ondersteunen op elk vlak, van het kiezen voor de juiste plotter tot en met de ondersteuning in uw dagelijks gebruik. Bovendien begrijpen wij uw markt en leveren wij enkel betrouwbare oplossingen die uw workflow vereenvoudigen en versnellen. 

Hoe wij u kunnen helpen

CAD Accent optimaliseert CAD-omgevingen en heeft een zeer uitgebreide klantenkring die varieert van MKB tot multinational. Het assortiment van CAD Accent kenmerkt zich door kwalitatief sterke producten op het gebied van AutoCAD software, hardware, plotters, inktcartridges en plotterpapier. Eén ding is zeker: bij CAD Accent heeft u alles voor uw CAD-omgeving onder één dak. 

Waarom CAD Accent?
Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met Autodesk software en alle plotterinstellingen die daarbij horen. Heeft u problemen bij het plotten van een bouwtekening of wordt uw tekening slechts gedeeltelijk weergegeven? Onze specialisten staan voor u klaar. Ook dit is een meerwaarde van CAD Accent en één van de redenen waardoor steeds meer klanten voor CAD Accent kiezen. 

Installatie of training op locatie
Het is belangrijk dat uw aangeschafte plotter eenvoudig in uw bestaande CAD-omgeving kan worden geïntegreerd. Daarom bieden wij bij alle plotters een optionele installatie en training op locatie aan, zodat u vanaf de eerste dag eenvoudig en snel kunt plotten.  

De totaaloplossing
En wilt u vervolgens uw grootformaat tekeningen vouwen, snijden of lamineren? Ook hiervoor leveren wij de juiste professionele machines. Kortom: voor al uw grootformaat behoeften is CAD Accent het juiste adres!

CAD Accent B.V.

Lauwersmeer 11c

5347 JR  OSS

Tel: 0412 - 654 460

Neem contact op
  • Autodesk Platinum Partner
  • Klantwaardering van 9,3
  • Persoonlijke service
  • Deskundig advies
  • Scherpe prijzen

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17.30
Dinsdag 08:00 - 17.30
Woensdag 08:00 - 17.30
Donderdag 08:00 - 17.30
Vrijdag 08:00 - 17.30

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07