Deze softwareprogramma's zijn voor de Canon imagePROGRAF grootformaat printers en helpen u uw workflow en printproductie te stroomlijnen. Diverse programma's worden gratis meegeleverd. 

Direct Print & Share

Canon's Direct Print & Share-software maakt het printen van PDF-, JPEG-, TIFF- en HP-GL/2-bestanden gemakkelijk, zonder dat de oorspronkelijke programma hoeft te worden geopend. Het geeft u ook de mogelijkheid om moeiteloos bestanden te delen met anderen via opslagservices in de cloud.

MEER INFORMATIE
iPad App

Dit is een gratis applicatie voor Canon imagePROGRAF-printers die speciaal is ontworpen voor het eenvoudig printen van PDF-bestanden vanaf een iPad.

MEER INFORMATIE
Mirage Canon Edition

Mirage is de meest geavanceerde professionele Print Plug-In voor zeer uiteenlopende toepassingen, zoals Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Mirage is ontworpen om professionele gebruikers sneller en efficiënter te laten werken en biedt de hoogste printkwaliteit in een eenvoudige, snelle en flexibele oplossing.

MEER INFORMATIE
Microsoft Office Plug-in

Canon's Print Plug-in voor Office maakt het makkelijk om grootformaatprints te maken van al uw Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden. Neem bijvoorbeeld een projecttijdlijn in Excel die verspreid is over diverse pagina's. U kunt hier in slechts een paar eenvoudige stappen een effectieve, grootformaat versie van maken.

MEER INFORMATIE
Océ Publisher Select

Océ Publisher Select is productieve, op Windows gebaseerde software voor het aanbieden van jobs voor grootformaat printers. Hiermee kunt u op intuïtieve wijze jobs maken, printen en beheren.

MEER INFORMATIE
Photoshop Plug-in

Canon's Print Plug-In voor Photoshop biedt de perfecte interface tussen uw Photoshop-afbeeldingen en uw imagePROGRAF-printer. Hiermee kunt u 16-bits Adobe RGB-bestanden direct doorsturen naar uw printer. Het brede kleurenbereik en de uitzonderlijke gradatie van de oorspronkelijke beelden blijven hierbij behouden.

MEER INFORMATIE
PosterArtist

Met Canon PosterArtist software (volledige versie) kunt u professioneel ogende posters ontwerpen en printen in vier eenvoudige stappen. Met meer dan 2.000 templates, foto's en clipart - met ontwerpen voor een breed scala aan zakelijke omgevingen - was het nog nooit zo eenvoudig om opvallende posters te maken.

MEER INFORMATIE
PosterArtist Lite

Met Canon PosterArtist Lite-software kunt u professioneel ogende posters ontwerpen en printen in vier eenvoudige stappen. Met meer dan 1.300 templates, foto's en clipart - met ontwerpen voor een breed scala aan zakelijke omgevingen - was het nog nooit zo eenvoudig om opvallende posters te maken.

MEER INFORMATIE
Print Studio PRO

Maak fotoprints van uitzonderlijk hoge kwaliteit met Adobe Photoshop en Adobe Lightroom of Canon Digital Photo Professional en benut het volledige potentieel van de digitale EOS-camera's van Canon in Crystal Fidelity.

MEER INFORMATIE
Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07