Direct print & share

Canon's Direct Print & Share-software maakt het printen van PDF-, JPEG-, TIFF- en HP-GL/2-bestanden gemakkelijk, zonder dat de oorspronkelijke programma hoeft te worden geopend. Het geeft u ook de mogelijkheid om moeiteloos bestanden te delen met anderen via opslagservices in de cloud.

 

VoordelenDirect Print & Share

  • Gratis meegeleverde software
  • Bestanden printen zonder software te openen
  • Bestanden bekijken voordat ze worden geprint
  • Printen via slepen en neerzetten met Short Cut Print
  • Eenvoudig bestanden delen via de cloud

 

Bespaar tijd met eenvoudig printen

Met Canon's Direct Print & Share-software kunnen PDF-, JPEG-, TIFF- en HP-GL/2-bestanden worden geprint zonder de software te openen waarin de bestanden zijn gemaakt. Dit bespaart tijd en houdt bovendien in dat u bestanden altijd kunt printen - zelfs als ze ergens anders zijn gemaakt. Er wordt een afdrukvoorbeeld opgenomen, dat voor het printen kan worden bekeken.

 

Short Cut Print

Maak meerdere short-cut-prints voor andere bestandsindelingen en individuele regels. Hierdoor kunt u profiteren van een geoptimaliseerde workflow waarin bestanden eenvoudig kunnen worden neergezet en geprint.

 

Bestanden delen via de Cloud

U hebt toegang tot een scala aan Cloudservices. Zo kunt u eenvoudig bestanden uploaden, downloaden en met anderen delen. Als u een bestand deelt, wordt er automatisch een e-mail verzonden naar de ontvanger op het moment dat u het bestand uploadt naar de cloud, belangrijk bij korte deadlines. 

 

Neem voor meer informatie contact op met uw Canon Premium Reseller.

 

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07