Photoshop PLug-in

Canon's Print Plug-in voor Photoshop biedt de perfecte interface tussen uw Photoshop-afbeeldingen en uw imagePROGRAF-printer. Hiermee kunt u 16-bits afbeeldingbestanden direct doorsturen naar uw printer. Het brede kleurenbereik en de uitzonderlijke gradatie van de oorspronkelijke beelden blijft hierbij behouden.

 

VoordelenPhotoshop_plug_in

  • Gratis meegeleverde software
  • Handhaaf 16-bits kleur workflows van beeldopname tot uitvoer
  • Naadloze workflow bespaart tijd en moeite
  • Automatische herkenning van kleurruimte
  • Geavanceerde functies voor kleuraanpassing
  • Canvasproducties voor kunstgalerieën
  • Duidelijke weergave van de uitvoer van subtiele beeldvariaties

 

Afbeeldingen van hoge kwaliteit

Besturingssystemen beperken printerstuurprogramma's meestal tot 8-bits verwerking, waardoor de resultaten allesbehalve perfect zijn. Canon's Print Plug-in voor Photoshop omzeilt dit probleem doordat u rechtstreeks naar de printer kunt printen. Hierdoor blijft de 16-bits beeldkwaliteit behouden, en ziet u het brede kleurenbereik en de uitzonderlijke gradatie van de oorspronkelijke beelden terug in de uitvoer.

 

Bespaar tijd met een naadloze workflow

Het configureren van de printinstellingen is teruggebracht naar één stap en biedt een kleurenworkflow van invoer tot en met uitvoer. Print Plug-In voor Photoshop detecteert automatisch de kleurruimte-informatie die in uw Photoshop-bestanden is ingesteld. U hoeft zich niet bezig te houden met het opnieuw converteren van kleuren.

 

Geavanceerde kleurinstellingen

Als u kleurbalans, contrast, verzadiging en andere details wilt verfijnen dan kan dit. De resultaten worden in realtime bijgewerkt via een voorbeeldweergave. Zo kunt u het beeld dat u voor ogen hebt, vastleggen zoals u het wilt zonder het oorspronkelijke Adobe Photoshop-bestand aan te passen.

 

Nieuwe mogelijkheden voor printen op canvas

Met de nieuwe imagePROGRAF Layout Plug-In kunnen gebruikers afbeeldingen voorbereiden zoals het printen van een Canvas, waarbij de afbeelding zo voor printen wordt aangepast dat deze op een houten frame kan worden opgespannen.

 

Perfecte resultaten met variatieprintes

Met de Print Plug-In voor Photoshop kunt u snel een set beeldpatronen met subtiële variaties maken en printen. Beelden worden weergegeven in een matrix of een enkele strook, waardoor de subtiele effecten van variaties in de kleureninstellingen voor uitvoer goed te zien zijn.

 

Neem voor meer informatie contact op met uw Canon Premium Reseller.

 

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07