Canon PosterArtist

Met Canon PosterArtist-software kunt u professionele posters ontwerpen en printen in vier eenvoudige stappen. Meer dan 2.000 templates, foto's en clipart met ontwerpen voor een breed scala aan zakelijke omgevingen. Het was nog nooit zo eenvoudig om opvallende posters te maken.

 

VoordelenCanon PosterArtist Lite

  • Maak eenvoudig prachtige posters
  • Meer dan 2.000 templates, foto's en clipart
  • Automatische kleurcorrectie en tekstbewerkingsfuncties
  • Importeer uw eigen afbeeldingen of foto's
  • Printen vanuit Word, PowerPoint en Excel
  • Bestanden delen via cloud voor posterbestanden

 

Schitterend in 4 eenvoudige stappen

Maak uw eigen opvallende posters en borden in vier eenvoudige stappen. Selecteer de Poster-miniatuur en kies de sjabloon die u nodig hebt. Selecteer de papiersoort en de afdrukstand. Bewerk de tekst, het lettertype en de kleuren - importeer indien gewenst uw afbeeldingen. Print uw meesterwerk vervolgens eenvoudig op uw Canon imagePROGRAF.

 

Een enorme keuze

PosterArtist bevat meer dan 2.000 sjablonen, foto's en afbeeldingen, waarmee uw creatieve mogelijkheden eindeloos zijn. Dankzij de diversiteit van de beschikbare afbeeldingen is het zeer eenvoudig om posters en borden te maken voor een verscheidenheid aan bedrijfsomgevingen, waaronder zakelijke omgevingen, detailhandel, horeca, recreatie, onderwijs, openbare voorzieningen, gezondheidszorg en transport.

 

Meer dan posters

Met PosterArtist kunt u meer maken dan alleen posters. Word-documenten, PowerPoint-presentaties, Excel-grafieken, maar ook documenten die zijn gescand met Canon-apparatuur, kunnen eenvoudig worden geïmporteerd in PosterArtist en direct worden geprint op uw Canon-grootformaatprinter. Bovendien kunt u posters nu heel eenvoudig via internet met anderen delen, in combinatie met Canon's Direct Print & Share.

 

Neem voor meer informatie contact op met uw Canon Premium Reseller.

 

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07