Print studio pro

Maak fotoprints van uitzonderlijk hoge kwaliteit met Adobe Photoshop en Adobe Lightroom of Canon Digital Photo Professional en benut het volledige potentieel van de digitale EOS-camera's van Canon in Crystal Fidelity.

 

VoordelenPrint Studio PRO

  • Behaal de best mogelijke printkwaliteit
  • Print foto's naadloos, flexibel en efficiënt
  • Adobe Photoshop, Lightroom & Photoshop Elements compatible
  • Sla 'favoriete instellingen' op om de productiviteit te verbeteren
  • Geavanceerde workflowvoorzieningen voor het printen van foto's
  • Printpatroonfunctie maakt printen met juiste tinten mogelijk
  • Zowel voor Windows- als Mac-apparaten

 

Naadloze printworkflow
Stel printtaken in vanuit industriestandaard toepassingen zoals Adobe Photoshop en Lightroom en de Canon-toepassing Digital Photo Professional in een zeer intuïtieve en gebruiksvriendelijke softwareomgeving.

 

Gestroomlijnde printprocessen
Zorg voor minder teleurstellende prints door soft-proofing van het beeld op het beeldscherm* voordat u daadwerkelijk gaat printen en door met behulp van de patroonprintoptie een print van het beeld in verschillende tinten te maken, zodat u het juiste effect voor de uiteindelijke print kunt kiezen. Favoriete instellingen kunnen worden toegepast en de instellingenhistorie kan worden opgeroepen. Ook kunt u eenvoudig batchprinttaken met meerdere afbeeldingen instellen en uitvoeren.

 

Mogelijkheden voor beeldlay-out
De toepassingsmogelijkheden zijn uitgebreid met Canon Print Studio Pro, waarmee het beeld naar wens op het papier kan worden gepositioneerd, gecentreerd en tot 90° gedraaid, met instelbare marges en meer, allemaal als onderdeel van dezelfde printtaak.

 

Effectief kleurbeheer
Canon Print Studio Pro maakt gebruik van een effectief kleurbeheersysteem om nauwkeurig kleuren tussen de Canon-hardware en Adobe software-interfaces te regelen, zodat er geen kleurconversiefouten ontstaan.

 

Unieke Crystal Fidelity-uitvoerkwaliteit
De contrastreproductiemogelijkheden van Canon Print Studio Pro zorgen samen met de Digital Lens Optimizer-voorzieningen (DLO) van Canon Digital Photo Professional voor Crystal Fidelity-uitvoer waarmee de volledige structuur, helderheid en textuur van foto's die met de digitale Canon EOS-camera's zijn gemaakt natuurgetrouw op papier worden gereproduceerd. DLO herstelt aantasting door inktuitloop, wegvallend beeld en onvoldoende scherpte en contrast in het opnamemateriaal. Met contrastreproductie wordt de natuurlijke scherpte van het beeld in de print nauwkeurig gereproduceerd. 

 

*Het wordt aangeraden om voor een goede soft-proofing uw beeldscherm regelmatig te kalibreren

 

Neem voor meer informatie contact op met uw Canon Premium Reseller.

 

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07