Award Canon imagePROGRAF iPF680/iPF685/iPF770/iPF780/iPF785 & PRO-2000/4000/4000S/6000S

Download Juryrapport

In navolging op het succes van hun indrukwekkende productportfolio, heeft Canon Inc. opnieuw de felbegeerde award voor breedformaatlijn van het jaar 2017 in de wacht gesleept. Deze eer is het bewijs van Canons engagement om zijn productlijn verder te verbeteren voor de productie-/proefmarkt en de high- end grafische markt, waarbij elk nieuw model de lat hoger legt op het vlak van prestaties en beeldkwaliteit.

De jaarlijkse award van BLI wordt toegekend aan de producent wiens producten op basis van de cumulatieve testresultaten in de omvangrijke labtests van BLI de beste z n in hun respectieve categorieën. De bekroonde imagePROGRAF-reeks van Canon bevat momenteel 17 modellen die werden bekroond met de classicatie Sterk aanbevolen en, in de huidige lijn, 16 modellen die een Pick Award kregen.

 

 

Superieure beeldkwaliteit

"Telkens opnieuw zien we een uitstekende reproductie van de kleuren. Levendige fotografische beelden, scherpe tekst en onovertroffen fijne detaillering zijn stuk voor stuk troeven van Canon. Een cruciale factor voor drukker en is kleurconsistentie; dit is absoluut noodzakelijk voor proefdruktoepassingen", vertelt Martin Soane, European Lab Manager b BLI. H voegt eraan toe dat "de standaard kalibratiefunctie op de Canon-modellen met 8 en 12 kleuren van de PRO-reeks beantwoordt aan de hoge eisen 

van zowel professionele fotografen van borden voor binnengebruik als grafische drukker en. De klant beschikt over de hulpmiddelen om probleemloos een extreem stabiele kleurenafdruk te verzekeren op niet één, maar alle toestellen van de PRO-reeks. Bovendien kan de gebruiker de kalibratiestatus op afstand bewaken en beheren met behulp van het hulpprogramma Device Management Console en via het bedieningspaneel", aldus Soane. "Een andere belangrijke factor is dat Canon voor alle soorten Canon-papier kleurtabellen in deze printers heeft geïntegreerd om de consistentie te verzekeren. Bovendien kunnen kalibraties worden uitgevoerd met andere merken van papier, een zeldzaamheid b de meeste breedformaatprinters voor de grafische markt die de klant meer flexibiliteit biedt."

 

 

Download Juryrapport
Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07